سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تاریخ : پنج شنبه 97/1/23 | 7:32 عصر | نویسنده : نداحقانی شمامی

ارتش اسرائیل اعلام کرد جنگنده‌های این کشور امروز 12 بار مواضع ایران و رژیم اسد در سوریه را بمباران کردند.

حمله شدید جنگنده‌های اسرائیل به مواضع ایران در سوریه



قدس/ لونت توک- تورگوت آلپ / خبرگزاری آناتولی

ارتش اسرائیل طی بیانیه ای اعلام کرد جنگنده های نیروی هوایی این کشور 12 بار، از جمله 3 موضع پدافند رژیم اسد و 4 پایگاه نظامی ایران در سوریه را بمباران کردند.

در این بیانیه همچنین آمده است:

"پدافند سوریه نیز به سوی جنگنده های مذکور تیراندازی کرده اند. ارتش اسرائیل برای تمام سناریوها آماده بوده و طبق وضعیت، اقدام خواهند کرد".

به گزارش خبرگزاری آناتولی از دمشق، حمص و درعا به دنبال حملات جنگنده های اسرائیل در نزدیکی کاخ بشار اسد در پایتخت سوریه 6 انفجار رخ داد.

علاوه بر این تیپ 104 در غرب دمشق و مواضع نظامی در کوه های اطراف این شهر و پایگاه هوایی «T-4» در حمص و یک موضع در منطقه جباب استان درعا در جنوب این کشور نیز بمباران شده اند.

همچنین صبح امروز ارتش اسرائیل اعلام کرده که یک فروند جنگنده «اف-16» نیروی هوایی این کشور توسط پدافند سوریه سرنگون شده است.






تاریخ : جمعه 97/1/17 | 7:4 عصر | نویسنده : نداحقانی شمامی
1397/1/15نسخه قابل چاپ
 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه چندی قبل آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، با تأکید بر مواضع همیشگی جمهوری اسلامی در حمایت کامل از فلسطین و مجاهدان آن، علاج مسأله فلسطین را تقویت جناح مبارز و مقاوم در دنیای اسلام و تشدید مبارزه با رژیم غاصب و پشتیبانان آن دانستند و تأکید کردند: حرکت به سمت مذاکره با رژیم فریبکار و دروغگو و غاصب، خطای نابخشودنی بزرگی است که پیروزی ملت فلسطین را به عقب می‌اندازد و جز خسران عاید آن ملت ستم‌کشیده نمیکند. پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در این مجموعه سخن‌نگاشت برش‌هایی از نامه رهبر انقلاب را منتشر می‌کند.



تاریخ : جمعه 97/1/17 | 7:1 عصر | نویسنده : نداحقانی شمامی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه چندی قبل آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، با تأکید بر مواضع همیشگی جمهوری اسلامی در حمایت کامل از فلسطین و مجاهدان آن، علاج مسأله فلسطین را تقویت جناح مبارز و مقاوم در دنیای اسلام و تشدید مبارزه با رژیم غاصب و پشتیبانان آن دانستند و تأکید کردند: حرکت به سمت مذاکره با رژیم فریبکار و دروغگو و غاصب، خطای نابخشودنی بزرگی است که پیروزی ملت فلسطین را به عقب می‌اندازد و جز خسران عاید آن ملت ستم‌کشیده نمیکند.
متن کامل نامه رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
والحمد لله رب العالمین و الصلاة و السلام علی سیدنا الرسول الاعظم الامین و علی آله الطاهرین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدین.

برادر مجاهد عزیز آقای دکتر اسماعیل هنیة دامت توفیقاته
نامه را با این کلام نورانی خداوند آغاز میکنم که گوئی همین امروز خطاب به شما و ما نازل شده است: «وَ لا تَهِنُوا فِی ابتِغاءِ الْقَومِ اِنْ تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَاِنَّهُمْ یأْلَمُونَ کَما تَأْلَمُونَ وَ تَرْجُونَ مِنَ اللّه‌ِ ما لا یَرجُونَ و کانَ اللهُ عَلیماً حَکیماً» ای علیماً بانتصارکم و غلبتکم علیهم باذن الله، و حکیماً فی نهیکم عن الوهن و التّوانی فی هذا الطریق.

در روزهائی که شدت یافتن ظلم و قساوت دشمن صهیونیست در غزه، دلبستگان به مسأله‌ی فلسطین را غمگین و خشمگین ساخته، لازم میدانم بار دیگر بر مواضع همیشگی جمهوری اسلامی در این مسأله‌ی مهم که در صدر مسائل امت اسلامی است تأکید کنم. بیشک مبارزه و مقاومت تنها راه نجات فلسطین مظلوم و تنها نسخه‌ی شفابخش جراحات وارد بر پیکر آن ملت شجاع و سرافراز است. جنابعالی در نامه‌ی محبت‌آمیز خود برخی از چالشهای بزرگ امت اسلامی را مطرح کرده و به خیانت و نفاق برخی از کشورهای عرب این منطقه و نقشه‌های خباثت‌آمیز آنان در تبعیت از شیطان بزرگ (آمریکا) اشاره نموده و نیز از مجاهدان فلسطینی به‌عنوان مبارزان خط مقدم در برابر فشار و ظلم و جنایت دشمن یاد کرده‌اید. آنچه در این باره نوشته‌اید حقیقت محض و مورد تأیید ما است. ما خود را موظف به حمایت از شما از هر نوع آن میدانیم.
این وظیفه‌ئی دینی و نیز فریضه‌ئی انسانی و فراتر از حوادث و تحولات سیاسی است و ان‌شاءالله همچون گذشته به این وظیفه عمل خواهیم کرد. دولتها و ملتهای مسلمان و جریانات اسلامی همگی مخاطب و موظف به این وظیفه‌ی بزرگند. امروز بازگشت به عزّت و اقتدار برای امت اسلامی منحصراً در گرو ایستادگی در برابر استکبار و نقشه‌های خباثت‌آمیز آن است، و مسأله‌ی فلسطین در رأس همه‌ی مسائل بین‌الملل اسلامی در مقابل استکبار است. حرکت به سمت مذاکره با رژیم فریبکار و دروغگو و غاصب، خطای نابخشودنی بزرگی است که پیروزی ملت فلسطین را به عقب می‌اندازد و جز خسران عاید آن ملت ستم‌کشیده نمیکند. خیانت برخی سران عرب که اکنون به تدریج در حال آشکار شدن است نیز همین هدف را دنبال میکند. علاج این همه تقویت جناح مبارز و مقاوم در دنیای اسلام و تشدید مبارزه با رژیم غاصب و پشتیبانان آن است. ملتها و بویژه جوانان غیور در کشورهای اسلامی و عربی و نیز دولتهائی که نسبت به فلسطین احساس مسئولیت میکنند، باید این وظیفه‌ی بزرگ را کاملاً جدی بگیرند و با مجاهدت حماسی و مدبّرانه دشمن را مجبور به عقب‌نشینی به سمت نقطه‌ی زوال کنند.

از خداوند متعال کمک به شما و همه‌ی نیروهای مقاومت را خواستارم و نزدیک شدن روز پیروزی شما را که امری قطعی است مسألت میکنم.
 
والسلام علیکم و رحمة الله
سیّدعلی خامنه‌ای     
15 فروردین 1397     
17 رجب‌المرجب 1439   

آقای اسماعیل هنیه چندی قبل در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به ابعاد توطئه بزرگ استکبار علیه قدس و ملت فلسطین با هدف سرنگون‌کردن غزه به‌عنوان قلعه مقاومت و پایان دادن به مبارزه علیه رژیم اشغالگر و عادی‌سازی روابط حکام وابسته منطقه با آن، از حمایت‌های ملت ایران و هدایت‌های رهبر انقلاب اسلامی از جنبش مقاومت قدردانی کرده و گفته بود: ما با شروع انتفاضه خروشان مردمی در داخل کرانه باختری و قدس، به اذن خداوند توطئه طاغوتِ عصر (ترامپ) و حاکمان نفاق در پایتخت‌های دور و نزدیک را در پایان دادن به مسئله فلسطین، خنثی خواهیم کرد.



تاریخ : پنج شنبه 97/1/16 | 4:19 عصر | نویسنده : نداحقانی شمامی
  • تغییر کیفیت نمایش
  • 360P
  • 240P
رهبرانقلاب در پاسخ به نامه اسماعیل هنیه فرمودند:حرکت به سمت مذاکره با رژیم غاصب، پیروزی ملت فلسطین را به عقب می‌اندازد.

arr

ویدئوهای ما را در کانال VideoFars@ دنبال کنید.

دانلود با توجه به پهنای باند اینترنت خود ، می توانید این فیلم را با کیفیت های مختلف زیر دریافت نمایید :




تاریخ : پنج شنبه 97/1/16 | 9:52 صبح | نویسنده : نداحقانی شمامی

در این گزارش به سیاست‌های نژادپرستانه کشورهایی همچون ایالات متحده امریکا، استرالیا و کانادا می‌پردازیم.

آیا شما هم متوجه موضوع "نژاد پرستی استعماری" که کشورهایی همچون ایالات متحده امریکا، استرالیا و کانادا را به اسرائیل متصل کرده است، شده‌اید؟ برای کسب اطلاعات بیشتری در این خصوص، گزارش سرویس بین‌ الملل باشگاه خبرنگاران را بخوانید:



سعی کنید به این موضوع فکر کنید. تمام این کشورها مستعمرات بریتانیا هستند و مانند رژیم اسرائیل، سابقه تیره سبعیت علیه مردمان بومی و لحاظ آنان به عنوان شهروند درجه سوم را به دوش می‌کشند.

جدا از سیاست واقع گرایانه مربوط به اذهان عمومی در خصوص تجارت اسلحه، زمینه‌های استعمار زادیی و تکبر ایالات متحده امریکا و کانادا که در این گزارش مجال بررسی آن نیست، اکنون نوبت به آن رسیده تا ذهن خوانندگان را متوجه همسویی کشور متمدن و دموکراتیک استرالیا! در جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت که روزانه توسط اسرائیل بر خانواده های فلسطینی می‌رود، کنیم.

گذشته تراژیک و روایت غم انگیز کنونی از درد و رنج غیر قابل بیان بومیان فلسطین که در حال تحمل جرثومه فسادی همچون اسرائیل هستند، شباهت‌های چندی با تجربه بی‌عدالتی از سوی بومیان استرالیایی دارد.

مردم فلسطین روزی به نام روز فاجعه (روز نکبت) دارند، بومیان استرالیا نیز 26 ژانویه را که روز تهاجم به بومیان استرالیایی است، روز سوگواری نامگذاری کرده اند. هر دو استعمار گر، یعنی اسرائیل و انگلیس، "سرزمین خالی از سکنه" را برای توجیه اعمال وحشیانه خود و غصب سرزمین فلسطین و استرالیا عنوان کردند.



***  تاریخ استعمار
جزیره توسط اشغالگران و استعمارگران انگلیسی، استرالیا خوانده شد، سرزمینی که متعلق به حدود یک میلیون انسان با 200 ملیت که سابقه شان به بیش از 60 هزار سال پیش برمی گشت، بود. استعمار انگلیس با عبارت عصر نسل کشی عجین شده و تاریخ شناسان دوران سلطه انگلیس بر دیگر کشورها را به این نام می‌شناسند. جنگ های امپریالیستی و قتل عام گسترده ای برای تصاحب استرالیا توسط نیروهای بریتانیایی صورت گرفت. این جنگ ها به همراه بیماری و گرسنگی شدید باعث مرگ 70 هزار بومی استرالیایی در سال 1920 شد. 

در آن زمان دولت بریتانیا تصمیم به تغییر رویه نمود بدین ترتیب سعی کرد از جنگ‌های خونین کاسته و به جای آن از طریق سیاستهای فرهنگی و به صورت مخفیانه به صورت سیستماتیک و بی‌رحمانه هویت و اتصالات قبیله ای را از بومیان بگیرد.

ملت استرالیا به حاشیه رانده شدند و ورود به محدوده شهری به جز برای سفید پوستان ممنوع اعلام شد، از آنان بدون پرداخت مزد بهره کاری گرفته می شد، استعمال زبان های بومی و آئین های مذهبی شان غدغن اعلام شد و فرزندانی که یکی از والدینشان غیر بومی بود به زور از آنها گرفته می‌شد.

تا سال 1967 و پیش از برگزاری همه پرسی در استرالیا، بومیان جزو مایملک دولت قلمداد می شدند. آنها حق انتخاب همسر نداشتند و به لحاظ قانونی نمی توانستند فرزندانشان را سرپرستی نمایند.

البته از سویی هم نمی‌توان میزان خشونت اعمال شده توسط استرالیا، ایالات متحده و کانادا را با اسرائیل مقایسه نمود. از آنجایی که اسرائیل هدف خود را استقرار دولت خالص یهودی در منطقه غصبی عنوان نموده، حتی برای یک برهه زمانی کوتاه هم از اعمال خشونت و کشتار فلسطینیان دست بر نداشته است. بنابراین می‌توان گفت اسرائیل در قرن حاضر وحشیانه‌ترین جنایت را مرتکب می‌شود.

اسرائیل همواره سختگیرانه‌ترین سیاستهای آپارتاید را بر فلسطینیان تحمیل کرده است. اسرائیل با وضع قوانین سختگیرانه نژاد پرستانه‌اش، سعی در جدایی‌اندازی در میان خانواده های فلسطینی دارد، بدین ترتیب مرد و زنی که از مناطق مختلف باشند حق ازدواج با یکدیگر را ندارند، این در حالی است که دست کم یک سوم مردم غزه، بستگانی در اسرائیل و کرانه باختری دارند. جنایت اسرائیل باعث جدا شدن بسیاری از خانواده ها از یکدیگر شد. بدین ترتیب ممکن است پدر بزرگ و مادربزرگی که تنها 5 کیلومتر از نوه خود فاصله دارند هرگز نتوانند او را ببینند. تولد، عروسی و تشییع جنازه با چنین غیبت هایی بسیار دردناک خواهد بود.




***  درسهایی از گذشته که هیچ گاه عبرت گرفته نشد
در تاریخ 1993 سرانجام قانونی که برای بومیان استرالیایی حداقل حقوق هایی به منظور شناسایی حق و حقوقشان بر زمینهای خود و برگزاری آداب و رسوم سنتی را قائل شود، تصویب شد. اما از آنجایی که استخراج معادن در این کشور رونق گرفت، اینبار شرکت‌ها نیز به پرورش استعمار برای دستیابی به خواسته های آزمندانه و حریصانه شان، دامن زدند.

بارها به این اعمال غیر انسانی واکنشهای جهانی نشان داده شد. به گزارش خبرگزاری الجزیره، «کوین راد» به دلیل نسل کشی گسترده اقوام بومی استرالیایی و به زور گرفتن کودکان از خانواده هایشان عذرخواهی کرد. 



منتها جنایات اسرائیل در این زمینه نیز مانند دیگر موارد از باقی رقبایش در حوزه ارتکاب جنایات، پیشی گرفته است. دولت اسرائیل با ارعاب، تهدید و کشتار روستاییان فلسطینی برای مهاجران صهیونیستش شروع به شهرک سازی نمود.


وزیر امور خارجه استرالیا در 15 ژانویه از جانب دولت خود با رد کردن شهرک سازی اسرائیل به عنوان جنایت جنگی طی بیانیه ای پوچ اعلام کرد:  می خواهم ببینم کدام یک از قوانین بین المللی شهرک‌سازی اسرائیل را غیر قانونی اعلام می‌کند.

استرالیا مانند همانندش یعنی اسرائیل، به تعهدات خود بر اساس قوانین بین المللی عمل نمی‌کند. اما شاید بتوان یک تفاوت عمده را هم در این میان در خصوص اسرائیل و دیگر همانندانش بیان کرد و آن اینکه، دست کم دیگر دولتها، از جمله استرالیا، در قرن حاضر به نسل کشی، خونریزی و دیگر جنایات به صورت علنی نمی‌پردازند، حداقل جهان امروز استعمار را آن هم به صورت علنی بر نمی‌تابد اما اسرائیل گویی به مانند اوباشی در جامعه جهانی کنونی از لاابالی گری و سیاست تهدید و ایجاد رعب و وحشت برای استقرار قدرت استفاده می کند و در این راه نمی توان از همدستی کشورهای غربی که کوس رسوایی اهمیت دروغین به حقوق بشرشان گوش فلک را کر کرده، چشم پوشید.

گزارش از مغانی
 

منابع:
http://www.timesofisrael.com/australia-fm-dont-call-settlements-illegal-under-international-law/

http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2014/01/what-does-israel-australia-com-2014124142937272269.html




تاریخ : پنج شنبه 97/1/16 | 9:51 صبح | نویسنده : نداحقانی شمامی

بیانیه جمعیت دفاع از ملت فلسطین همزمان با سالروز یوم النکبه؛

69 سال از توطئه بزرگ صهیونیستی گذشت/ لزوم حمایت از مبارزات ملت فلسطین

بیانیه جمعیت دفاع از ملت فلسطین همزمان با سالروز یوم النکبه؛  69 سال از توطئه بزرگ صهیونیستی گذشت لزوم حمایت از مبارزات ملت فلسطین

جمعیت دفاع از ملت فلسطین همزمان با شصت و نهمین سالروز تاسیس رژیم صهیونیستی بیانیه‌ای را در محکومیت اشغال سرزمین فلسطین و قدس صادر کرد.

 


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) متن این بیانیه به شرح زیر است: بیست و پنجم اردیبهشت یادآور روزی تلخ بر جهان اسلام است، 69 سال پیش در چنین روزی توطئه بزرگ به ثمر نشست و رژیم صهیونیستی در سرزمین قدسی فلسطین بر پایه خون و جنایت و آوارگی ملت مسلمان آن، تاسیس شد. روزی که به حق روز نکبت برای همه ملل منطقه بود. زیرا این ملت در حضیض حقارت نشستند و دیدند که مردمی از امت را از خانه و کاشانه خود راندند و پاره ای از پیکره اسلام را از آن جدا ساختند. نشستند و دیدند که پادگان نظامی استعمار غرب و به تعبیر امام امت، صهیونیزم و استکبار جهانی، در سرزمین فلسطین جعل شد. 69 سال است که غرب آسیا در ناامنی مضاعف غوطه ور است. ناامنی که از سوی اسرائیل، این رژیم شیطانی در منطقه مدیریت می شود.

جمعیت دفاع از ملت فلسطین، ضمن محکوم کردن اشغال سرزمین فلسطین و تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی در آن و گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای راه آزادی فلسطین قدسی و قدس شریف اعلام می دارد:
 

  • - اشغال سرزمین فلسطین و تاسیس رژیم صهیونیستی در آن غیر قانونی بوده و مرور زمان هرگز تغییری در وضعیت غیر قانونی بودن این رژیم ایجاد نمی کند.
     
  • - اسرائیل بر اساس یک رفتار نژاد پرستی و و در اقدامی جنایتکارانه ضمن قتل عام ملت فلسطین و آواره سازی این ملت، پاکسازی قومی در فلسطین را رقم زده است و برگزاری مراسم یوم النکبه توسط فلسطینیان یاد آور این اقدام نژادپرستانه صهیونیست ها است.
     
  • - مبارزات ملت فلسطین برای آزاد سازی سرزمین خود از اشغال صهیونیست ها بر اساس همه کنوانسیون های بین المللی، اقدامی مشروع بوده که تاکید دارد ملت تحت اشغال، برای استیفای حق خود از هر روش و ابزاری می تواند استفاده کند.
  •  
  • - حمایت از مبارزات آزادی بخش ملت فلسطین اقدامی است که مبتنی بر اصول انسانی و قواعد بین المللی و اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل متحد است و بر این اساس همه دولت ها و سازمان های بین المللی و جوامع مدنی می بایست برای تحقق حقوق تضییع شده ملت فلسطین خود را در کنار این ملت و در مقابل اشغالگران صهیونیست تعریف کنند.
     
  • - اسرائیل از زمان تاسیس خود به عنوان پادگان نظامی جریان سلطه به رهبری صهیونیسم بین المللی و در راس آن شیطان بزرگ امریکا عمل کرده است و از طریق فرایند تهدید هزینه های امنیتی کشورهای منطقه را افزایش داده است و استمرار این موجودیت جنگ افروز بر خلاف منافع و امنیت ملل منطقه است و هرگونه مماشات با آن به دور از خرد و خطرناک است.
     
  • - با توجه به اهداف تاسیسی رژیم صهیونیستی که منافع و امنیت همه ملل منطقه و خصوصا ملت ایران را به شدت تهدید می کند؛ بر همه ملت های منطقه و خصوصا ملت ایران که تجربه تلخ حضور صهیونیست ها را در امور سیاسی و اقتصادی خود را دارند؛تکلیف است که ضمن حمایت همه جانبه از مبارزات ملت فلسطین، خود را برای مقابله با هر گونه تهدیدی از سوی این رژیم(حتی مقابله پیشدستانه) آماده کنند. تردیدی نیست که مسامحه در این مهم هرگز از سوی ملت ها خصوصا ملت ایران پذیرفتنی نیست.



تاریخ : پنج شنبه 97/1/16 | 9:49 صبح | نویسنده : نداحقانی شمامی
  •  خوشرو: اشغالگری های اسرائیل منشاء تمامی چالش های خاورمیانه است

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی را منشاء تمامی چالش های منطقه خاورمیانه دانست.

به گزارش ایرنا، «غلامعلی خوشرو» در نشست روز پنجشنبه شورای امنیت که به منظور بررسی مسائل خاورمیانه و فلسطین برگزار شد با اشاره به وضعیت کنونی این منطقه گفت: اشغالگری مرکز اصلی تمام مباحث بین المللی در خاورمیانه است اما آمریکا با سرزنش همه به جز رژیم اشغالگر قدس، به جای حل مساله، می کوشد تا صورت آن را پاک کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل افزود: رژیم صهیونیستی از سال 1948 دستکم 14 بار به کشورهای منطقه تجاوز کرده و با ادامه خودداری از پیوستن به پیمان عدم اشاعه سلاح های هسته ای و کنوانسیون های عدم اشاعه سلاح های شیمیایی و بیولوژیک، تمامی سازوکارهای بین المللی حاکم بر نظام عدم اشاعه را به استهزا گرفته است.

خوشرو با تاکید بر این که رژیم صهیونیستی تنها مانع تشکیل یک منطقه عاری از سلاح های کشتار جمعی در خاورمیانه است، سلاح های اتمی در اختیار این رژیم را جدی ترین تهدید علیه تمامی کشورهای منطقه و  رسیدگی به این موضوع را مهمترین وظیفه شورای امنیت دانست.

خوشرو در رابطه با تراژدی «خان شیخون» سوریه نیز گفت: این حمله در حالی اتفاق افتاد که گروه های تروریست جبهه النصره و داعش همچنان به سلاح های شیمایی دسترسی دارند و طبق تایید سازمان ملل متحد، سوریه سلاح های شیمیایی خود را نابود کرده است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل افزود: حمله آمریکا به سوریه که بدون هیچ تحقیق مستقل و یا تحت نظر سازمان ملل متحد صورت گرفت، مصداق بارز تجاوز علیه یک عضو سازمان ملل و نقض آشکار منشور ملل متحد و قوانین بین المللی است.

خوشرو این اقدام آمریکا را پیام روشنی به تروریست ها دانست که به آن ها می گوید جنایاتی نظیر آن چه را که در چهار آوریل انجام داده اند را تکرار کنند و با این اقدامات خصمانه، از آمریکا جایزه بگیرند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل با ذکر اینکه جهان به ویژه منطقه خاورمیانه هنوز از تبعات ناشی از اقدامات یک جانبه نظامی بر پایه اتهامات ساختگی خلاص نشده است، اقدامات سال 2003 آمریکا در خاورمیانه را منشاء پیدایش داعش دانست که ثمری جز بی ثباتی و تروریست پروری به بار نیاورده است.

 




تاریخ : سه شنبه 97/1/14 | 12:37 عصر | نویسنده : نداحقانی شمامی

 


قمی در نشست خبری:

دبیر اجرایی نخستین جشنواره بین المللی «ساعت شنی» با موضوع فروپاشی رژیم صهیونیستی گفت: ثبت نام در این جشنواره از 15 اسفندماه آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قمی دبیر اجرایی نخستین جشنواره بین المللی «ساعت شنی»، پیش از ظهر امروز در نشست خبری این جشنواره که با حضور حسین امیرعبداللهیان رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره برگزار شد، اظهار داشت: این جشنواره با هدف معرفی آثار ضد صهیونیستی عدالتخواهان منطقه و جهان و نشان دادن اقدامات ضد حقوق بشری رژیم صهیونیستی و حامیانش به ویژه آمریکا و وهابیت برگزار می شود.

وی افزود: ما نسبت به بیانات رهبر معظم انقلاب اطمینان داریم که تا 25 سال آینده رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت؛ رژیمی که تا دیروز به دنبال تسلط بر جغرافیای نیل تا فرات بود، امروز در داخل سرزمین های اشغالی برای تامین امنیت خودش دیوار کشیده است.

قمی با اشاره به برخی جزئیات این جشنواره گفت: با توجه به برگزاری سه دوره جایزه بزرگ «مرگ بر آمریکا» امسال با توجه به موضع آمریکا در اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، به جایزه «مرگ بر اسرائیل» تغییر یافته است.

دبیر اجرایی جشنواره بین المللی «ساعت شنی» افزود: این جشنواره در 11 محور حول موضوع صهیونیست ستیزی اجرا می شود و 16 بخش در آن در نظر گرفته شده است که از جمله آنها می توان به بخش تولیدات صوتی و تصویری از قبیل مستند، فیلم کوتاه و کلیپ، بخش طراحی و گرافیک شامل کاریکاتور و موشن گرافیک، بخش نرم افزارهای تلفن همراه، بازی های تحت وب و بازی های تلفن همراه و رسانه های اینترنتی شامل پایگاه های اطلاع رسانی و شبکه های اجتماعی، پویانمایی و نیز استارت آپ ها اشاره کرد.

قمی با بیان اینکه ثبت نام در این جشنواره از 15 اسفندماه در سایت جشنواره «ساعت شنی»   به آدرس www.israelhourglass.com آغاز می شود و تا اول اردیبهشت ماه 97 ادامه خواهد داشت، گفت: این جشنواره پس از جمع آوری و ارزیابی آثار در اوایل تیرماه و احتمالا در سالروز انتفاضه ماه رمضان فلسطین برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه دبیرخانه مرکزی این جشنواره در تهران مستقر خواهد بود، افزود: علاوه بر تهران، احتمالا یک دبیرخانه دیگر نیز در کشور دیگری خواهیم داشت که پس از قطعی شدن اعلام می شود.

دبیر اجرایی جشنواره بین المللی «ساعت شنی» خاطرنشان کرد: در هر بخش از جشنواره حداقل 3 داور حضور خواهند داشت؛ از جمله داوران می توان به آقایان مسعود شجاعی طباطبایی، نادر طالب زاده و وحید جلیلی اشاره کرد و داوران بین المللی نیز تا آخر اسفند به این جمع اضافه خواهند شد.

قمی اظهار داشت: در این جشنواره تلاش بیشتری برای جلب مشارکت هنرمندان مختلف از حوزه اروپا، آمریکا و آمریکای لاتین صورت گرفته و آثار فاخر در قالب نمایشگاهی در ایران و لبنان و دیگر کشورهای متقاضی به نمایش درخواهد آمد.




تاریخ : سه شنبه 97/1/14 | 12:34 عصر | نویسنده : نداحقانی شمامی

 

جای خالی رژیم کودک کُش در فهرست ننگ
سازمان ملل متحد از گنجاندن نام رژیم اشغالگر اسرائیل در فهرست ننگ مربوط به نقض کنندگان حقوق کودکان امتناع کرد.

به گزارش خبرگزاری آواپرس به نقل از العالم سازمان ملل روز دوشنبه فهرست ننگ را که شامل اسامی ناقضین حقوق کودکان است، بدون گنجاندن نام رژیم صهیونیستی منتشر کرد، در حالی که بیش از 500 کودک فلسطینی در آخرین تجاوز این رژیم به باریکه غزه در ژوئیه 2014 شهید شدند.

مراکز و سازمان های مختلف حقوق بشر نیز از سازمان ملل خواسته بودند که نام رژیم کودک کُش رژیم اسرائیل را در لیست ننگ بگنجاند.

سازمان دیده بان حقوق بشر از بان کی مون دبیر کل سازمان ملل خواسته بود که به فشارهای اسرائیل و آمریکا برای درج نکردن نام اسرائیل در لیست ننگ تن ندهد.

تجاوز 51 روزه رژیم صهیونیستی به باریکه غزه در سال 2014 باعث شهادت 539 کودک و زخمی شدن 2 هزار و 956 کودک دیگر شد که اکثر کودکان مجروح هم اکنون دچار مشکلات روحی و معلومیت همیشگی شده اند.

لیست ننگ شامل بوکو حرام ، داعش و نیروهای مسلح 8 کشور از جمله جمهوری دمکراتیک کنگو و سودان جنوبی می شود.

سه شنبه 19 جوزا 1394 ساعت




تاریخ : سه شنبه 97/1/14 | 12:21 عصر | نویسنده : نداحقانی شمامی

در آخرین روزهای سال 2014، سازمان ملل قطعنامه ای را به رأی گذاشت که اصل وجود رژیم صهیونیستی را زیر سوال برد. قطعنامه قرار بود تا سال 2017 به اشغالگری و "کشور بودن" اسرائیل پایان دهد اما . . .

فرآوری: آزاده مرنی - بخش سیاست تبیان

پایان اسرائیل, قطعنامه, نابودی اسرائیل, رژیم صهیونیستی, یهود, خاخان, نجبه یهودی,

نخبگان اسراییلی معتقدند رژیم صهیونیستی به زودی متلاشی می شود. در این راستا "آمنون رابینشتاین" یکی از بزرگترین نخبگان این رژیم طی سخنرانی گسترده ای گفت : "طی چند سال آینده کشوری به نام اسرائیل باقی نخواهد ماند." البته وی تنها فردی نیست که به این نتیجه رسیده زیرا با رسیدن به شصتمین سال تاسیس اسرائیل، روشنفکران اسرائیلی پیش بینی های بدبینانه ای نسبت به آینده شان دارند. شمار رو به افزایشی از سیاستمداران و صهیونیست ها به بیان باز عقاید خود در مورد موجودیت اسرائیل پرداخته  اند. با اعلام عمومی  این نظرات، رسانه های اسرائیلی لقب دیدگاههایی از پایان زمان را به آن دادند. این دیدگاه ها به این علت مورد توجه رهبران اسرائیل را که در هر شرایطی متمایل به بروز آن هستند، زیر سوال می برد.

استرالیا و آمریکا به این قطعنامه رأی منفی و پنج عضو دیگر از جمله نیجریه که انتظار می رفت رأی مثبت دهد، رأی ممتنع دادند.

"رابینشتیان" بر این باور است که اسرائیل در برابر تهدیدات اعراب و به ویژه فرو نشاندن تمایلات فلسطینی ها برای به دست آوردن حقوقشان علیه اسرائیل، شکست خورده است. "ناهوم بورنی" از نویسندگان برجسته روزنامه یدیعوت آحارنوت پر تیراژ ترین روزنامه اسرائیل و کسی که شکست اسرائیل در جنگ دوم با لبنان را از همان روز نخست پیش بینی کرده بود ، می گوید: هرچند اسرائیل امروز از نظر نظامی و اقتصادی قدرتمند شده ، اما جامعه اسرائیل اعتماد به نفس خود را از دست داده است.
فروپاشی اسراییل
"آبراهام تایروش" از وزرای دولت دوم اسرائیل به رهبری مناخیم بیگن در مقاله ای منتشر شده در روزنامه معاریو 28 فوریه یکی از نشانه های فروپاشی پروژه صهیونیسم را توقف تلاش آژانس های یهودی برای تشویق مهاجرت یهودیان به اسرائیل دانست. وی این امر را نشانه شکست نهضت صهیونیسم برای جلب حمایت می داند و می افزاید: یهودیان سراسر جهان به تدریج زندگی در اسرائل را تهدید کننده تر از احساسات ضد صهیونیسم در پراکندگی یهودیان می دانند.
رادی ریولین رئیس سابق کنست و از رهبران برجسته حزب لیکود ، نمونه دیگری از حلول روح نا امیدی در اسرائیلی ها بیان می کند. وی براین بارو است که شمار بسیاری از اسرائیلی ها در تلاش برای به دست آوردن گذرنامه اروپا هستند تا در صورت نیاز ، از اسرائیل خارج شوند. وی در مقاله ای در چهاردهم آوریل اظهار می کند : چنین تلاشهایی تنها می تواند این احساس را ریشه دارتر کند که کشورشان در آستانه فروپاشی است . وی هشدار می دهد : این باور برآمادگی اسرائیلی ها برای داوطلب شدن برای خدمت نظام در کنار جنگ و جانفشانی برای امنیت کشورشان، تاثیر بسزایی خواهد داشت. این امر همچنین بر یکپارچگی و اتحاد میان اسرائیلی ها نیز تاثیر خواهد داشت و منجر به ایجاد شکاف های اجتماعی ، سیاسی و قومی در میان جامعه اسرائیل خواهد شد. شماری نیز بی میلی یهودیان برای مهاجرت به اسرائیل را دلیل بر این امر  انند که افسانه هایی که اسرائیل بر مبنای آن پدید آمد، دیگر اهمیت اصلی خود را ندارد.
از دیگر سو "یولی گولدشتاین" یکی از رهبران ارشد یهود در کانادا، می گوید: هیچ کس دیگر با این شعار فریب نمی خورد که اسرائیل دفاع نهایی علیه همه فشارها بریهودیان خواهد بود. 85 درصد یهودیان مونترال که بیشترین جمعیت یهودیان کانادا را دارد- از اسرائیل مهاجرت کرده اند. اسرائیل تلاش کرده بود تا این افراد را از شوروی سابق به اسرائیل ببرد ، اما پس از مدتی زندگی در اسرائیل ، آنان تصمیم به آمدن به کانادا گرفتند.

نخستین نخست وزیر اسرائیل (دیوید بن گوریون) ، از همان آغاز متوجه شد که پیروزی پروژه صهیونیسم ، وابسته به ذوب قومیت گرایی و تفاوت های فرهنگی است که مهاجران با خود آورده بودند و تولید فرهنگ واحد و یک هویت ملی است ؛ بن گوریون این پروژه را دیگ ذوب کننده نامید. مولی بیلیگ از روشنفکران اسرائیلی ، این پروژه را شکستی مفتضحانه می داند و بیان می کند . جامعه اسرائیل قربانی چند دستگی های قومی و فرهنگی شده و در اختلافات و شکاف های ایجاد شده به علت روابط میان مذهب و کشور، دست و پا می زند وی براین باور است که جامعه اسرائیل دیگر بازتابی از یک هویت ملی ندارد، بلکه مجموعه ای ازهویت های قومی و فرهنگی درگیر است که نه تنها با هم هماهنگی ندارند، بلکه گام گذاشتن در راه هارمونی را هم رد می کنند روشن است که پس از این همه سال ، دوجریان قومی اصلی اسرائیل (شرقی ها و غربی ها) هنوز هم ادغام را رد می کنند.
"یهودا شنهاو" از محققان انستیتو مطالعات اجتماعی ، خاستگاه شرقی ها را که بیشتر مورد کم توجهی دولت بوده اند از عوامل تشدید این اختلافات می داند. شمار بسیاری از شرقی های اسرائیل زیر خط فقر زندگی می کنند. شنهاو تاکید می کند : نهضت صهیونیسم نیز از همان اغاز، این عده را تنها ابزاری برای اعمال اهداف توسعه جویانه خود می دانست. نازی بریک استاد علوم اجتماعی دانشگاه حیفا می گوید: این اختلاف با گذشت زمان شدیدتر می شود. چرا که حضور انها در جامعه اسرائیل همراه با ارزشهای فرهنگی و اجتماعی آنهاست موقعیت پایین آنان در نردبان اجتماعی نیز نمود دیگری از این تبعیض است . وی یکی از دلایل شکست استراتژی «دیگ ذوب کننده» را نیز همین کم توجهی به شرقی ها می داند. یکی از نشانه های چند دستگی ، مخالفت مهاجران روسی-که تقریبا 20% جمعیت اسرائیل را تشکیل می دهند- برای اتحاد و یکپارچگی با دیگر قومیت هاست.
آ

مذهب به جای آن که نقشی ارتباط دهنده داشته باشد، به یکی از فاکتورهای شکست استراتژی "دیگ ذوب کننده" تبدیل شده است.

نان که هم اکنون نیز دارای شبکه مستقل مدارس، تئاتر، سینما و بیمارستان هستند ، متمایل به زندگی در محدوده جغرافیایی جدا نیز هستند. آنان دارای روزنامه های روسی زبان هستند. علاوه بر این ، مذهب به جای آن که نقشی ارتباط دهنده داشته باشد، به یکی از فاکتورهای شکست استراتژی "دیگ ذوب کننده" تبدیل شده است. اوزی بنزیمان بر این باور است که شصت سال پس از اعلام موجودیت اسرائیل ، شکاف میان مذهبیون و سکولارها بیشتر شده است. وی می گوید : این دودسته در سالهای دهه پنجاه و شصت در اورشلیم ، تل آویو و حیفا در کنار هم زندگی می کردند ، اما هم اکنون قادر به این همزیستی نیستند . معمولا برخوردهای خشنی ایجاد می کنند.

قطعنامه نابودی
در آخرین روزهای سال 2014، سازمان ملل قطعنامه ای را به رأی گذاشت که اصل وجود رژیم صهیونیستی را زیر سوال برد. قطعنامه قرار بود تا سال 2017 به اشغالگری و "کشور بودن" اسرائیل پایان دهد. هشت عضو شورای امنیت سازمان ملل یعنی روسیه، چین، فرانسه، آرژانتین، چاد، شیلی، اردن و لوگزامبورگ به این قطعنامه رأی مثبت دادند، اما با تلاش های شدید آمریکا و اسرائیل، قطعنامه سازمان ملل نتوانست رأی نهم را برای تصویب نهایی به دست  آورد.

استرالیا و آمریکا به این قطعنامه رأی منفی و پنج عضو دیگر از جمله نیجریه که انتظار می رفت رأی مثبت دهد، رأی ممتنع دادند. به هر حال امروزه برهمگان آشکار گشته است که تا انتهای راه رژیم صهیونیستی چند سال بیشتر باقی نمانده و تلاش های آمریکاو اسراییل برای ابقای این رژیم بیهوده خواهد بود.








  • paper | خرید بک لینک رایگان | رپورتاژ سایت
  • رپرتاژآگهی | خرید بک لینک